Tuotemerkit

2XU

2XU

Australialainen 2XU valmistaa treenivaatteita teknisesti innovatiivisista materiaaleista. Tuotteita käyttävät niin arkipäivän treenaajat kuin maailmanmestarit.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Armada

Armada

Armada laskettelusukset ja vaatteet vastaavat parkki- ja vapaalaskun harrastajien koviin vaatimuksiin. Suksistudion verkkokaupasta löydät aina parhaat hinnat ja mallit.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Berghaus

Berghaus

 Berghaus oli ensimmäinen vaatevalmistaja Euroopassa, joka hyödynsi GORE-TEX® kalvoa ja on voittanut useita palkintoja tuotekehityksestä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Black Crows

Black Crows

 Black Crows on vapaalaskuun keskittyvä itsenäinen suksivalmistaja joka on perustettu Ranskassa vuonna 2006.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Black Diamond

Black Diamond

 Black Diamond on yksi suurimmista kiipeilyyn ja lasketteluun keskittyvistä yrityksistä. Valikoimastamme löytyvät niin laskettelusukset, -monot kuin -sauvat.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Bliz

Bliz

Bliz Active valmistaa teknisiä urheilulaseja jotka soveltuvat monille eri urheilulajeille ja kasvotyypeille. Monipuolinen mallisto on sovellettavissa laajasti eri käyttöön, joten ne sopivat moniin urheilulajeihin. Urheilulajit, joihin Bliz Active vahvimmin keskittyy ovat maastohiihto, pyöräily ja juoksu.

Bliz Active laskettelumaskit ovat merkin toiseksi suurin tuoteryhmä. Bliz tarjoaa laskettelumaskeja kaiken ikäisille ja erilaisille kasvoille keskittyen turvallisuuteen, mukavuuteen ja toimivuuteen.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Blizzard

Blizzard

Blizzard on tunnettu korkealaatuisista alppihiihtosuksista kaiken tasoisille urheilijoille. Niin junioreille kuin World Cup konkareille. Tecnica ja Blizzard ovat seuraavien kansainvälisten hiihtoliittojen kummpaneita: USA, Canada, Japani, Italia, Saksa, Suomi ja Tšekki
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Dalbello

Dalbello

Italialainen tuotemerkki Dalbello on valmistanut laskettelukenkiä jo vuodesta 1974. Dalbellon laskettelukengät ovat suosiossa niin pujottelu- ja syöksylaskijoilla kuin freeride- sekä freestyle harrastajilla. Riippumatta lajistasi, Dalbellolta löytyy kengät, jotka ovat erikoistuneet laskutyyliäsi varten.
Selaa tuotemerkin tuotteita »Douchebag

Douchebag

Douchebagillä on useita helpottavia innovaatioita, jotka nostavat sen muiden yläpuolelle. Suksipussin pituus on säädettävissä, joten olipa sinulla minkä mittaiset sukset tahansa saa Douchebagistä aina kovan pohjan, jolloin sukset eivät raahaa maata. Pussissa on tilaa kahdelle suksiparille ja se on pakattavissa todella kompaktisti kun se ei ole käytössä. Douchebagin tuotekehityksessä on ollut mukana yli 150 runsaasti matkustavaa hiihtäjää, joista tunnetuin on ruotsalainen Jon Olsson.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Dynastar

Dynastar

Dynastar on talviurheilu yritys joka sijaitsee Sallancheessa, Ranskassa. Se perustettiin vuonna 1963 ja nimeksi tuli Dynastar, kun Starflex Skis yhdistyi Dynamicin kanssa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Eisbär

Eisbär

Eisbär tuotemerkki on lähtöisin pienessä itävaltalaiskylässä, joka on nyt yli 50 vuotta ensiaskeleiden jälkeen, maailman tunnetuin talvipäähinemerkki. Eisbär-tuotteista tunnetuin on ehdottomasti villapipo, jonka eri versioita riittää varmasti jokaiseen makuun. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Elan

Elan

Elan on slovenialainen urheiluvälineitä ja -vaatteita valmistava yritys. Se on parhaiten tunnettu suksistaan ja lumilaudoistaan. Tuotemerkki tuli tunnetuksi jo 1970-luvulla, kun ruotsalainen alppihiihtäjä Ingemar Stenmark voitti kolme peräkkäistä alppihiihdon maailmancupia Elan-suksilla.
Selaa tuotemerkin tuotteita »Evoc

Evoc

Saksalainen Evoc perustettiin 2008, kun joukko entisiä ammattiurheilijoita huomasi ettei Pyöräilyyn ja multisport-lajeihin ollut saatavilla suojia, jotka täyttäisivät aktiiviharrastajien toiminnallisuusvaatimukset ja olisivat samalla riittävän kestäviä.

Evoc on yksi tunnetuimmista ja innovatiivisimmista brändeistä alallaan. Tuotteet suunnitellaan Saksassa ja ne täyttävät korkeat laatuvaatimukset, josta osoituksena lukuisat testivoitot ja palkinnot. Kaikki Evoc-tuotteet testataan edelleen eri lajien ammattiurheilijoiden toimesta ennen niiden päätymistä tuotantoon.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Exel

Exel

Kotimainen Exel on tunnettu todella laadukkaiden sauvojen valmistaja. Oli lajisi sitten murtomaahiihto, sauvakävely tai rullaluistelu, niin löydät oikeat sauvat Exelin mallistosta! Exel-sauvoilla on tuhansia ja taas tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä niin laduilla kuin lenkkipoluillakin. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Faction

Faction

Faction on vuodesta 2006 kehittänyt intohimoisesti vapaalaskijoille vaan parhaita suksia alle. Katos lisää: Facebook.com/factionskisfinland
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Full Tilt

Full Tilt

Full Tilt perustettiin 2006 ja heidän missionsa on ollut herättää alkuperäinen 3-osainen laskettelumono design taas henkiin. Mukavuus on iso osa heidän valmistamien laskettelumonojen suorituskykyä. Tom Wallisch muun muassa luottaa näihin vekottimiin.

Selaa tuotemerkin tuotteita »


Giro

Giro

Giro on maailmanlaajuinen johtaja korkealaatuisissa ja suorituskykyisissä suojavälineissä ja tarjoaa välineet Action urheiluun sekä aktiiviseen elämäntyyliin. Giron kärkenä on luoda johtavia tuotteita jotka näyttävät hyvältä, istuvat ja tuntuvat osalta sinua sekä mahdollistavat sinun olevan parhaassa iskussa – iskujen osuessa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Isvidda

Isvidda-retkiluistimella on helppoa ja nopeaa liikkua sekä nauttia Suomen talvisesta luonnosta. Suksistudiolta saat myös laadukkaat Isvidda retkiluistelijan turvavarusteet.
Selaa tuotemerkin tuotteita »K2

K2

K2 sukset edustavat laskemisen huipputeknologiaa, unohtamatta silmiä hivelevää designia. Valikoimasta löytyy sukset niin aloittelijalle kuin ammattilaskijalle.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Karhu

Karhu

Karhu sukset ovat kiistämättä iso osa suomalaista maastohiihtokulttuuria. Karhun suksien valmistus palasi Suomeen samalla, kun Karhun tuotemerkki juhlii 100 vuoden taivalta. Nykyaikaa edustavat erinomaiset pitopohjasukset joissa käytetään Beargrip- ja Bearskin-teknologiaa. Vaivaton valinta kelille kuin kelille – voiteluvapaille hiihtäjille! Karhun uutta suksimallistoa täydentävät niin hiihtosauvat kuin hiihtokengät.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Kari Traa

Kari Traa

Kari Traa on norjalainen entinen freestylehiihtäjä, joka kyllästyi tylsiin hiihtovaatteisiin ja rumiin aluskerrastoihin. Kari Traan mallistoista löydät toimivia, hyvännäköisiä ja naisellisia vaatteita useisiin eri lajeihin. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Kask

Kask

Vapaalaskijat Kaj Zackrisson ja Sverre Liliequist, perustivat Kask vaatemerkin vuonna 1996. Visiona heillä oli tuoda ulkouluvaatteiden suunnitteluun mukaan heidän oman ammattitaidon mukana tullut kokemus ja tuoda ulkoiluvaatteisiin uutta "positiivista pöhinää", jotta sinä voisit saavuttaa jotain suurta. Live a little! – tai näin he ainakin sanovat.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Komperdell

Komperdell

Kompordell valmistaa laadukkaita laskettelusauoja ja -suojuksia. Hiilikuituisia laskettelu- ja teleskooppisauvoja taatulla Itävaltalaisella laadulla.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Kunzmann

Suksistudion verkkokaupasta löydät myös Kunzmann huoltovälineet. Kevyeen ylläpitoon riittää usein yksi viilakulma, hyvä viila ja timantti. Kysy meiltä rohkeasti lisää suksien huollosta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


La Sportiva

La Sportiva

La Sportivalla on jo yli 80-vuotiset perinteet jalkineiden valmistuksessa. Yritys on erikoistunut vaativiin olosuhteisiin tarkoitettujen jalkineiden valmistukseen ja mallistosta löytyy  niin laskettelumonot sekä kengät vuorikiipeilyyn, kiipeilyyn, retkeilyyn ja maastojuoksuun.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Lange

Lange

Lange uskoo, että kaikista tärkein väline laskijalle on laskettelumono. Laskettelumonon hyvä istuvuus on merkittävä tekijä, kun sukselle halutaan  paras mahdollinen hallittavuus.

Lange on valmistanut laskettelumonoja maailman parhaimmille laskijoille jo yli 50 vuotta. Langen laskettelumonoilla on voitettu enemmän maailmanmestaruuksia ja olympiamitaleja kuin muilla laskettelumono merkeillä. Näiden täytyy olla hyvät!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

LEKI

LEKI

Lekin valikoimasta löytyvät sauvat niin murtomaahiihtoon kuin lasketteluun. Laadukkaat materiaalit ja teleskooppimallien luotettavat lukitusmekanismit tekevät Leki-sauvoista onnistuneen valinnan. Suksistudiolta löydät myös Leki lasketteluhanskat ja hiihtohanskat jotka istuvat Leki Trigger kahvaan.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Lenz

Lenz

Heitä hyvästit kylmyydelle. Lenz on teknisten sukkien ja alusasujen sekä innovatiivisten Hi-tech asusteiden valmistaja Itävallassa. Valikoimaamme kuuluvat niin akkulämmitteiset käsineet kuin lämpösukatkin. Ja jos suuntaat Siperian tundralle seikkailemaan, niin akkulämmitteiden liivi pitää kylmän loitolla.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Lillsport

Lillsport

Vuonna 1984 perustettu LillSport on ruotsalainen murtomaahiihtohanskoja valmistava yritys. Lillsport on yksi suosituimmista hiihtohanska brändeistä ja heidän tuotteitaan on käyttänyt useat maajoukkeet ympäri maailman. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Line

Line

Line Skis on keskittynyt luomaan tuotteita, jotka tekevät laskettelusta hauskempaa ja parempaa. Jason Levinthal perusti yrityksen vuonna 1995 ollessaan 21 vuotias. Hän halusi yksinkertaisesti tehdä laskettelusta taas suosittua, coolia ja mahtavaa - ja onnistui siinä. Suksien lisäksi Line valmistaa huppareita, T-paitoja ja myssyjä/pipoja ym. Line Skiltä löytyy myös erinkokoista sauvaa monenlaiseen maastoon.

Selaa tuotemerkin tuotteita »Löffler

Löffler

Löffler on itävaltalainen urheiluvaatteiden valmistaja, joka on tunnettu toiminnallisista ja innovaatiivisista tuotteistaan. Löffler valmistaa ulkoiluvaatteita, niin hiihtoon juoksuun kuin pyöräilyyn.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Madshus

Madshus

Valikoimastamme löydät sinulle varmasti sopivat Madshus murtomaahiihtosukset, olitpa sitten kilpailija tai satunnaisesti hiihdosta nauttiva sivakoija. Nettikaupasta suksia ostaessasi ilmoitathan meille vain pituutesi ja painosi, niin Suksistudion ammattilaiset valitsevat juuri sinulle sopivan parin varastosta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Mammut

Mammut

Sveitsiläinen tuotemerkki Mammut on erikoistunut kiipeilyvarusteiden suunnitteluun ja valmistukseen. Jo vuonna 1862 perustettu Mammut varustaa kiipeilijän myös muilla kiipeilyvarusteilla samoin kuin kengillä sekä yöpymistarvikkeilla. Suksistudion valikoimasta löydät Mammut sondit, lumivyörypiipparit sekä teleskooppilapiot. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Marker

Marker

Marker siteitä on saatavana Suksistudiosta monissa erilaisissa malleissa erilaisille suksille. Suosituimpia side malleja ovat Marker Griffon, Marker Baron, Marker Tour F12, Marker Squire ja Marker Kingpin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Mons Royale

Mons Royale

Mons Royale on  uusiseelantilainen merino-brändi, jonka tuotteissa yhtistyvät mainiosti tyyli ja teknisyys. Mons Royalen tuotteet ovat mukavia ja näyttävät hyvältä päällä.

Mons Royale tarkoittaa maailman parhaita aluskerrastoja jotka on suunniteltu rinteiden kunkuille ja prinsessoille. Mons Royale on tehty Merinovillasta, koska se on yksinkertaisesti parempi kuin mikään muu raaka-aine markkinoilla. Se on pehmeä, lämmin, säätelee lämpötilaa – ja hei, se ei haise.Selaa tuotemerkin tuotteita »

Mountain Hardwear

Mountain Hardwear

 Mountain Hard Wear ulkoilu- ja retkeilvaatteet Suksistudiosta
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Nordica

Nordica

Nordica valmistaa tinkimättömällä ammattitaidolla laskettelusuksia ja monoja kaikkiin mahdolisiin vaadittuihin olosuhteisiin. Laskitpa sitten rinteillä, vuorilla, parkissa, etuperin taikka takaperin. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »Oakley

Oakley

Oakley laskettelulasit ja urheilulasit kaikkeen liikkumiseen meiltä. Oakleyn kehittämä kumouksellinen uusi Prizm-linssiteknologia parantaa suorituskykyä korostamalla yksityiskohtia ja tarjoaa huipputarkkaa, käyttöympäristön mukaan suunniteltua värierottelua. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Odlo

Odlo

Vuonna 1946 perustettu norjalainen Odlo valmistaa teknisiä vaatteita ja alusasuja kaikkeen urheiluun. Valikoimastamme löydät mm. Odlo hiihtoasut ja alusasut
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

One Way

One Way

ONE WAY Sports on suomalainen urheilu brändi joka on perustettu 2004. Pääkallopaikka sijaitsee Vantaalla ja yritys toimii nykyisin myös Ruotsissa, Saksassa, Itävallassa ja Kiinassa. 

ONE WAY valmistaa korkealaatiuisia tuotteita pyöräilyyn, juoksuun ja talviurheilun puolella hiihtoon. Suksistudiosta löydät kattavan valikoiman ONE WAY murtomaahiihtosauvoja ja sauvojen varaosia.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Optiwax

Optiwax

Optiwax on kotimainen luistovoide, joka sopii murtomaahiihtoon, alppihiihtoon ja lumilautailuun. Optiwax tarjoaa äärimmäisen helppokäyttöiset tuotteet, niin kilpahiihtäjille kuin kuntoilijoille. Suksistudiolta Optiwax -tuotteet omaksi tai suoraan suksen alle.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Ortovox

Ortovox

 Ortovox lumiturvallisuustuotteet saatavana Suksistudiolta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


O´neill

O´neill

O’Neill on Jack O’Neillin Pohjois-Kaliforniassa perustama suosittu surffi-, lumilautailu- ja elämäntapamerkki, jonka suunnittelu on innovatiivista, houkuttelevaa ja erittäin käytönnöllistä. Suksistudion valikoimasta löytyvät O´neill laskettelutakit ja lasketteluhousut.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Peak Performance

Peak Performance


Åressa vuonna 1985 perustettu Peak Performance sai alkunsa kahden laskettelijan visiosta siitä millainen olisi täydellinen lasketteluasu. 80- ja 90- luvuilla brändi tunnettiinkin pääasiassa laskettelurinteiden erikoismerkkinä. Nykyään Peak Performance valmistaa paitsi huippuluokan lasketteluasuja, myös monipuoliseen outdoor-käyttöön sopivia kuori- ja softshellasuja sekä muodikkaita sporttivaatteita.  Suksistudion valikoimasta löydät kattavan valikoiman Peak Performance tuotteita.

Peak Performance tuotteet suksistudio
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Peltonen

Peltonen

Suomalainen maastohiihdon huippumerkki Peltonen. Peltosen maastohiihtosuksilla on vahva historia poikkeuksellisesta suomalaisesta käsityötaidoista, suunnittelusta ja innovaatioista. Peltonen -yrityksen perustajan, Toivo Peltosen, intohimo elää voimakkaasti Peltosen-suksien tuotannossa – Peltosen-sukset ovat hiihtäjien kehittämiä hiihtäjille. Käsityö on kehittynyt nykyaikaisiin huipputekniikoihin ja tuotantotapoihin siitä, kun yritys on perustettu vuonna 1945.
Selaa tuotemerkin tuotteita »Pieps

Pieps

PIEPS - Premium alpine performance. Vuodesta 1972 lumiturvallisuustuotteita valmistava itävaltalainen yritys. Premium-luokan tuotteita vuorille karkaaville Suksistudiosta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

POC

POC

Ruotsalainen POC valmistaa urheiluvarusteita, kuten laskettelulaseja ja erilaisia kypäriä ja muita suojia lasketteluun. POC kypärät ja panssarit Suksistudiosta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Pro-Tec

Pro-Tec

Pro-Tec valmistaa suojavarusteita lasketteluun jotka myös näyttävät hyvältä. Pro-Tecin valikoimasta löydät varmasti omaan päähäsi sopivan ja näyttävän kypärän.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Red Creek

Red Creek

Koneharjoja, käsiharjoja, urituslaitteita. Maailman johtava suksenhuoltotarvikkeiden valmistaja tarjoaa markkinoiden kattavimman valikoiman huippulaatuisia huoltotarvikkeita. Eri lumilajien maajoukkueet lähes poikkeuksetta luottavat Red Creek osaamiseen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Rex

Rex

Huippuominaisuudet, loistava viimeistely ja kohtuullinen hintataso ovat yhdistävänä tekijänä Rex-kilpasauvamallistossa. Mallistossa on useita kilpahiihtäjille ja aktiivisille harrastajille suunnattuja malleja. Lisäksi valikoimassamme Rex-fluoripinnoitteet jotka on kehitetty yhteistyössä eri maajoukkueiden kanssa huippuhiihdon vaatimuksia vastaavaksi. Maailman parhaat maastohiihtomaajoukkueet luottavat Rexiin. Sukset viimeistelet hiihtokuntoon laadukkailla Rex-harjoilla, sikleillä tai pitovoiteiden tasoittimilla. Suksistudiosta myös muut Rex tuotteet suksen ja polkupyörän huoltotöihin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Rode

Rode

Rode voiteet ja voitelutarvikkeet suksistudiosta. Valikoimastamme löydät pitovoiteet, luistoparafiinit ja pitoliisterit. Kysy lisää Rode tuotteista ja voiteluvinkeistä meiltä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Roeckl

Roeckl

 Laadukkaat Roeckl hanskat hiihtoon, pyöräilyyn ja ulkoiluun Suksistudiosta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Rossignol

Rossignol

Rossignol on ranskalainen alppihiihdon, lumilautailun ja maastohiihdon valmistaja, joka tekee jossain määrin myös ulkovaatteita ja muita oheisvarusteita. Yritys toimii Isèressä Ranskan Alpeilla. Rossignol oli yksi ensimmäisistä muovisuksien valmistajista. Rossignol maastohiihtosukset ja hiihtomonot saat edullisesti Suksistudiosta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Rottefella

Rottefella

Rottefella valmistaa siteitä murtomaahiihtoon. Rottefella telemarksiteet, luistelusiteet, perinteisen siteet ja siteiden varaosat edullisesti ja nopeasti Suksistudiosta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Roxa

Roxa

Roxa on Italialainen monovalmistaja joka pitäät ärkeänä laatua, mukavuuta ja muotoilua. Roxa laskettelumonot Suksistudiosta

 

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Salomon

Salomon

Salomon aloitti sidevalmistajana 1947 ja on sen jälkeen laajentanut valikoimaansa niin murtomaahiihto kuin laskettelusuksiin. Nykyään Salomoin valikoimaan kuuluvat ulkoiluvaatteet, laskettelusukset, murtomaahiihtosukset ja lumilaudat.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

SAUNA

SAUNA

Saunan tehtävänä on luoda korkealaatuisia päähineitä. Jokaisella tuotteella on jokin merkitys tai oma tarinansa. Sauna tuotteet on suunniteltu ihmislähtöisille olentoille.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Scarpa

Scarpa

SCARPA tuotteet tähtäävät laskettelun intohimoon kaikissa muodoissaan. SCARPAn tavoitteena on valmistaa suoristuskykyisiä ja eräitä maailman parhaimmista sekä monipuolisimmista laskettelumonoista. SCARPA tuotteet edullisesti Sukistudiosta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Seal Skinz

Seal Skinz

Sealskinz-sukat antavat suojan vedeltä ja pitävät siten käyttäjänsä lämpimänä. Sealskinz-tuotteet sopivat kaikkiin tilanteisiin joissa tarvitset vedenpitävyyttä ja suojaa. Sukat sopivat niin vaellukseen, juoksuun, melontaan, ratsastukseen, kalastukseen, polku- ja moottoripyöräilyyn, lasketteluun, hiihtoon… käyttötarkoituksia on rajattomasti! Vedenpitävät sukat Suksistudiosta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Shimano

Shimano

Laadukkaat Shimano varaosat ja tarvikkeet pyöräilyyn Suksistudion verkkokaupasta. Suksistudion tiloissa palvelee kesäkausina pyörähuolto joka tarjoaa huoltopalvelujen lisäksi Bike Fitting-mitoituspalvelua. Tutustu pyörähuoltomikkeli.fi
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Shred

Shred

Shred valmistaa kypäriä, laskettelulaseja, aurinkolaseja sekä urheiluvaatteita. Tuloksena ovat tuotteet joissa yhdistävät hyvät materiaalit, tuore teknologia ja poikkeukselliset innovaatiot. Yksinkertaisesti sanottuna Shredin intohimona on rakentaa unelmiesi tuotteita. Shred tuotteet Suksistudiosta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Sidas

Sidas

Sidas on perustettu vuonna 1975 ja heidän tavoitteenaan  parantaa monojen mukavuutta. Tänäpäivänä Sidas tarjoaa runsaasti erilaisia pohjallisia, niin lasketteluun kuin arki kenkiin. Sidas pohjalliset ovat ainutlaatuisia, niiden mukavuuden ja räätälöitävyyden ansiosta sekä ottavat huomioon erilaiset jalkojen muodot. Sidas toimii tiiviissä yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa luodakseen ratkaisuja jokaiseen jalkaan. Sidas pohjalliset Suksistudista.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Sigma

Sigma

Sigma Sport valmistaa polkupyörien mittareita. Suksistudiosta löydät edullisesti Sigman langattomat ja langalliset polkupyörä mittarit. Sigman valikoimasta löytyy kaikille pyöräilijöille sopivat mittarit, olit sitten sunnuntaipyöräilijä tai ammattikisaaja.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Skiman

Skiman

SKI MAN -tuotemerkki on perustetu vuonna 1975 ja se on tullut kansainvälisesti tunnetuksi laadukkaista voitelu ja huoltotarvikkeistaan. Tuotteista löytyy sopivat välineet niin laskettelusuksien, murtomaahiihtosuksien kuin lumilautojenkin huoltoon ja tuunaamiseen.


Selaa tuotemerkin tuotteita »


Smith

Smith

Smith suunnittelee laskettelukypärät ja laskettelulasit toimimaan yhdessä täysin yhteensopivina. Kypärien valmistuksen  kannalta tärkein yhteensopivuustekijä on Smithin kehittämä tuuletusjärjestelmä. Tämä silta mahdollistaa, että lasit ja kypärä toimii yhtenä järjestelmänä ja pitää lämpimän sekä kostean ilman pois suojalaseista. Smith laskettelukypärät ja laskettelulasit Suksistudiosta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Start

Start

Kuntoilijan suksien voitelu onnistuu helposti Start Easy-sarjan nestemäisillä pito- ja luistovoiteilla. Skini-suksille tarkoitetut Start Ski care voiteet, joilla voitelet skinisuksesi nopeasti ja helposti.

Aktiivihiihtäjälle löytyy aina sopiva vaihtoehto Start-tuotevalikoimasta. Start HF- tai MF-luistovoiteet toimivat kaikilla keleillä ja legendaarinen Start-pitoteippi on aina varma vaihtoehto kun haluat tehdä pitovoitelun nopeasti ja helposti.

Start suksivoiteet tarjoavat täydellisen valikoiman voiteita kaikille kilpahiihtäjille. Start FHF-voiteet ovat testattu MM- ja Olympialaduilla ja niitä käyttävät maajoukkueet ympäri maailman. Start FHF-voiteet ovat voittajan valinta.

Selaa tuotemerkin tuotteita »
Sweet Protection

Sweet Protection

Laadukkaat Sweet Protection kypärät, suojat, laskettelutakit, lasketteluhousut ja alusasut edullisesti Suksistudiosta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Swix

Swix

SWIX on yksi maailman johtavista hiihtobrändeistä! SWIX -voiteet, sauvat, tekstiilit, rullasukset ja tarvikkeet tunnetaan todella korkeasta laadustaan. SWIX hiihtovaatteet, voiteet ja hiihtosauvat Suksistudiosta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Therm-ic

Therm-ic

Therm-Ic valmistaa sähkölämmitteisiä pohjallisia ja käsineitä . Therm-Ic-tuotteita käyttävät niin hiihtäjät, laskettelijat, pyöräilijät kuin ammatikseen äärimmäisen kylmissä olosuhteissa työskentelevät. Therm-Ic-pohjallisia löytyy mm. esiasennettuina alppihiihtomonoista.
Selaa tuotemerkin tuotteita »