Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä

Toimitusehdot lyhyesti:

1. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

2. Tuotetta, jota löytyy varastosta on toimitusaika 1 - 4 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.

3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä suksistudio.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse asiakaspalvelu(at)suksistudio.fi tai puhelimitse
0400-527220, 0500-753564 (ma-pe 10-18)

4. Suksistudio.fi ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy suksistudio.fi vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta suksistudio.fi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 1 - 4 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

2. Toimitustavat

- Nouto lähimmästä Matkahuollosta, hinta 6,90 €

- Nouto lähimmästä lähikaupasta, hinta 6,90 €

Nouda pakettisi Matkahuoltojen lisäksi minkä tahansa Tradekan Siwa-, Valintatalo- tai Euromarket-myymälästä. Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itselle parhaiten sopii. Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saatte ilmoituksen tekstiviestinä.

- Toimitus suoraan kotiovellesi, hinta 9,90 €

Matkahuolto tuo paketin asiakkaan kotiovelle. Jakelu sovitaan asiakkaan kanssa puhelimitse.
 

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä linkin, jonka kautta voit kätevästi seurata tilauksesi etenemistä.


3. Maksutavat

Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Pankki, Säästöpankki / Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki.

Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard.

Klarna lasku: Saat laskun tilauksesi mukana. Sinulla on 14 päivää korotonta maksuaikaa. Laskutuslisä 4,95 euroa.

Osamaksu - Klarna tili: Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan osamaksu maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa sinulle ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti.

Voit lyhentää tilin loppusummaa itse valitsemissasi kuukausierissä, kuitenkin vähintään joko 9 € tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi. Voit aina halutessasi maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois.

Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Osamaksuvaihtoehtojen kulut:

Maksuaika Vuosikorko Avausmaksu Laskutusmaksu
3kk 0% 9,90 € 4,95 €
6kk 0% 19 € 4,95 €
12kk 0% 29 € 4,95 e
24kk 9,95% 29 € 4,95 €
36kk 9,95% 29 € 4,95 €
Tili 22% 0 € 4,95 €

Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.

Muista lukea huolellisesti Klarnan osamaksun tiliehdot osoitteessa: www.klarna.com/klarna-tiliehdot.pdf


4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Laskettelusukset, joihin on tilattu siteiden asennus ovat mittatilaustöitä. Näillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu(at)suksistudio.fi tai puhelimitse numeroon 0400-527220, 0500-753564 (Ma-Pe 10.00 - 18.00).

Pyydämme palauttamaan tuotteet Matkahuollon tai Postin asiakaspalautuksena osoitteeseen:

Suksistudio / Pro Ski Center Oy, Pietarinkatu 23 ,  Mikkeli

AIAKASPALUTUKSEN TUNNUKSET.

POSTI: 638988

MATKAHUOLTO: 9510164

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa.
Muissa tapauksissa toimituksen ja palautuksen kustannuksista vastaa asiakas.
Palautuksen hinta on 6,90€
Palautuksen rahdin osuus peritään rahojen palautuksen yhteydessä.

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).
  • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.


5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen:  asiakaspalvelu(at)suksistudio.fi tai soittamaan 0400527220, 0500-753564

HUOM. Laskettelusukset joiden runko, kantti tai muu rakenne on vaurioitunut reilaamisesta / muusta käytöstä johtuvata syystä, eivät ole valmistus- tai materiaalivalmistusvirhe vaurioita. Sukset joilla on reilattu, pressailtu tai laskettu urbaaniolosuhteissa, eivät mene takuuseen. Käytöstä johtuvat naarmut, lohkeamat pinta- tai pohjapuolella, eivät kuulu takuuseen. 
Suksien siteiden jarrut ovat kuluvia osia, nämä eivät kuulu takuun piiriin.

Kaikissa tilanteissa pyrimme kuitenkin lopputulokseen, jossa laskija jatkaa harrastamista ehjillä tai uusilla tuotteilla.

Tee suksien reklamaatio aina sähköpostitse ja liitä siihen viisi kuvaa.

  • 2kpl kuva läheltä vaurioituneestä kohdasta (n.15cm)
  • 1kpl kuva suksen pohjasta, jossa näkyy koko pohja
  • 1kpl kuva suksen päältä, jossa näkyy koko pinta
  • 1kpl suksen sarjanumerosta ( jos näkyvillä )


Ota kuvat mahdollisimman hyvässä valossa. Älä ota mustavalokuvia.


6.1 Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen asiakaspalvelu(at)suksistudio.fi tai soittamalla 0400-527220, 0500-753564. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Suksistudio pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.

6.2 Noutamaton lähetys

Noutamaton lähetys ei ole kaupan peruminen. Noutamattomasta lähetyksestä peritään toimituskulut myös palautuksen osalta. Asiakas voi pyytää uudelleen toimitusta lähetykselleen tai perua tilauksen erillisellä ilmoituksella. Asiakkaan tekemän erillisen peruutusilmoituksen jälkeen asiakkaalle tehdään hyvitys tilatun tuotteen osalta.

Muut sivulliset kustannukset, kuten rahdit toimituksen ja palautuksen osalta, mahdolliset perintäkulut ym. kustanukset jäävät asiakkaan maksettavaksi.


7. Yhteystiedot

Suksistudio
Pro Ski Center Oy
Pietarinkatu 23
50100 MIKKELI

puh. 0400-527220 (Tuomas)
puh. 0500-753564 (Aki)

sähköposti: asiakaspalvelu(at)suksistudio.fi