Toimitus- ja maksutavat


TOIMITUSTAVAT KOTIMAASSA  


1. Toimitus myymälään 

  • Osoite: Pietarinkatu 23 50100 Mikkeli
  • Myymälän aukioloajat: ma-pe 11:00-19, la 10-14
  • Ei toimituskuluja


Henkilöllisyys on todistettava tilausta noudettaessa. Klarna-tilaukset luovutetaan vain laskutusasiakkaalle henkilökohtaisesti, poikkeustapauksissa valtakirjaa vastaan.

 


 


2. Postipaketti

Postipaketti suomeen 6,90 € / tilaus

Postipaketti toimitetaan lähimpään postitoimipaikkaasi. Tuotteiden toimitusaika on postin kautta tilatuissa tuotteissa 2-7 arkipäivää. Mikäli olet antanut matkapuhelinnumerosi, saat matkapuhelimeesi ilmoituksen, kun paketti saapuu postiin. Vaihtoehtoisesti saat normaalin saapumisilmoituksen postin mukana. 

Toimipaikkaan toimitettujen pakettien säilytysaika on 14 vuorokautta.3. Nouto Postin pakettiautomaatista

SmartPOST -automaatti toimitus 6,90 € / tilaus

Paketti toimitetaan asiakkaan valitsemaan noutopisteeseen (pakettiautomaatti tai Postin toimipiste). Vastaanottajalle toimitetaan tekstiviestinä tieto noutopaikasta, sekä lähetyksen noutamiseen tarvittava koodi. Lähimmän pakettiautomaatin voit tarkistaa tästä.

SmartPOST -automaattiin menevän paketin maksimimitat ovat 60x36x60 cm. Mikäli paketti ei mahdu SmartPOST -automaattiin, paketti ohjataan lähimpään postitoimipaikkaan. Tarkista saapumisilmoituksesta paketin noutopaikka. 

Jos olet tilaamassa isoa tuotetta, kannattaa toimitustavaksi valita Postitoimipaikka tai kotiinkuljetus. Esimerkiksi laskettelu- ja maastohiihtosukset, sekä sauvat eivät mahdu SmartPOST -automaattiin. 

Paketti noudetaan automaatista tai toimipaikasta tekstiviestillä saapuvalla pakettiautomaatin-noutokoodilla. Vastaanottajan koodilla avattu lokero vastaa vastaanottajan vastaanottokuittausta. Toimipaikasta noudettava lähetys luovutetaan vastaanottokuittausta vastaan. Vastaanottajan on varauduttava todistamaan henkilöllisyytensä.

Pakettiautomaatteihin toimitettujen pakettien säilytysaika on 7 vuorokautta. Toimipaikkaan toimitettujen pakettien säilytysaika on 2 viikkoa.4. Postin Kotiinkuljetus (jakelu sovitusti)

Ovelle postipaketti 9,90 € / tilaus

Postin kotiinkuljetuksessa postista soitetaan sinulle 1-2 arkipäivän kuluttua lähetyksen lähettämisestä ja sovitaan jakeluaika kotiisi. Lähetykset toimitetaan vastaanottajille arkipäivisin, mahdollinen toimitusajankohta (kellonaika) voi vaihdella aluekohtaisesti. On tärkeää, että annat sellaisen puhelinnumeron, josta sinut tavoittaa aamupäivisin jakeluajan sopimiseksi.

Postin toimitusaikakyselystä voit tarkastaa pakettisi toimitusajan.

 


 


5. Matkahuolto

 

Matkahuolto paketti suomeen 6,90 € / tilaus  

 

Matkahuolto kuljettaa tilatut tuotteet kaikkialla Suomessa. Matkahuollon toimipaikkojen lisäksi tilaukset voi noutaa Matkahuollon Pakettipisteestä (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset), joita on 1 200 kautta maan. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.

Tilausta tehdessä ja toimitustapaa valittaessa näytetään postinumeron perusteella viisi lähintä Lähellä-paketin noutopistettä. Voit näistä vaihtoehdoista valita haluamasi tai seuraavan sivun lisätietoja-kentässä kertoa haluamasi noutopisteen.

Saapuneista lähetyksistä ilmoitetaan vastaanottajalle tekstiviestillä. Lähellä-paketteja säilytetään noutopaikassa 14 vrk maksutta.

Lähimmän Matkahuollon noutopisteen voit tarkistaa tästä

Huom. Myyjällä on oikeus valita edullisin toimitustapa lähetyksille, jotka eivät sovellu valitun toimitustavan kuljetukseen esim. lähetyksen koon, painon tai sisällön vuoksi.MAKSUTAVAT

Suksistudio.fi käyttää Klarna Checkout -maksujärjestelmää, jonka avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Verkkokaupassamme voit tehdä ostoksia käyttämällä verkkopankkia, luottokorttia, Visa Electron -maksukorttia tai valitsemalla jonkin Klarnan maksutavoista. Klarna Laskulla saat 14 päivää maksuaikaa ilman kuluja tai korkoa. Lisäksi Klarna tarjoaa mahdollisuuden maksaa ostokset erissä tai reilulla maksuajalla.

Tarkemmat tiedot eri maksutavoista ja niiden erityisehdoista löydät verkkokaupan kassalla. Huomaa että järjestelmä tarjoaa ensisijaisesti maksutavaksi laskua, halutessasi voit vaihtaa maksutapaa. Voit myös halutessasi luoda oman PIN-koodin Klarna Checkout -palveluun ja / tai tunnistautua helposti Facebook -käyttäjätilisi avulla.

Tilauksesi yhteydessä suoritetaan tavanomainen luottotarkistus, mikä voi tarkoittaa, että Klarna tarkistaa luottotietosi ulkopuolisesta luottotietorekisteristä.

Mikäli sinulle tulee mieleen kysyttävää, pyydämme sinua ottamaan ystävällisesti yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun, puhelin 09 425 99 771, avoinna arkisin klo 9-18.